Veelgestelde Vragen

Faq

Vind het antwoord op je vraag in de veelgestelde vragen-lijst (faq) hieronder. Staat je vraag er niet bij of heb je aanvullende vragen? Aarzel niet en neem contact op.

 • Diensten en Producten

  • Wat zijn interactives?

   ?

   Conventionele illustraties, foto's en video's zijn statisch. Als ze eenmaal zijn gemaakt, blijven ze voor altijd hetzelfde. Een interactive in plaats daarvan is dynamisch en kan dynamische, variƫrende en animerende inhoud bevatten. Een interactive kan worden bediend door een bezoeker op een website of touch screen. Interactives kunnen veel meer dan alleen starten en stoppen; zoals klikken, slepen, vegen, draaien, zoomen enz. De mogelijkheden zijn eindeloos en fantasie is de grens.

   Omdat een interactive van Wigglepixel altijd op maat wordt geprogrammeerd, kan deze ook (realtime) externe gegevensbronnen gebruiken om inhoud of stijl te wijzigen of gegevens naar andere systemen verzenden. De gebruikerservaring kan op maat worden gemaakt voor het apparaat en de gebruiker.

   Meer gedetailleerdere informatie over de vele voordelen van interactives vind je op de expertisepagina's per onderdeel.

  • Welke diensten levert Wigglepixel?

   ?

   Een uitgebreide beschrijving van de diensten die Wigglepixel levert vind je op de expertises-pagina.

  • Hoe lang duurt de realisatie van een project?

   ?

   Wigglepixel levert maatwerk. Ieder project is anders en wordt, afhankelijk van verschillende factoren, geheel naar wens ontworpen, geanimeerd en geprogrammeerd. Dit gaat niet per strekkende meter. Om je een realistische indicatie te geven bespreken we daarom eerst je wensen tijdens een gesprek. Neem contact met me op om een gesprek in te plannen of als je hierover meer informatie wilt.

   Neem een kijkje op de expertises-pagina's voor meer gedetailleerde informatie per onderdeel.

  • Levert Wigglepixel ook freelancers?

   ?

   Nee, Wigglepixel doet geen freelance werk, maar levert maatwerk producten en diensten. Zie voor meer informatie de expertises-pagina.

 • Covid19/Corona

  • Welke maatregelen neemt Wigglepixel tegen Covid19/Corona?

   ?

   Omdat Wigglepixel altijd al digitaal werkt en veel al op afstand deed is sinds Covid19/Corona de werkwijze voor het merendeel niet ingrijpend veranderd. Hieronder lees je wat er wel is veranderd.

   Besprekingen via videoverbinding

   Geplande besprekingen worden nu vooral via een online videoverbinding gedaan. Wigglepixel regelt deze verbinding en hiervoor heb je slechts een internetbrowser en een webcam met microfoon nodig. Je hoeft hiervoor zelfs geen account aan te maken. Via deze verbinding kan ook ons en jouw beeldscherm via video worden gedeeld zodat je hierop mee kunt kijken.

   In de praktijk werkt dit naar tevredenheid van klanten en blijkt dit ook praktisch voor zakelijke besprekingen en een goed alternatief dat ook nog een reis scheelt! Op deze manier kun je elkaar toch nog zien, hoe ver de Corona-maatregelen van de overheid van dat moment ook gaan!

   In ieder geval zo lang de pandemie niet voorbij is heeft een videoverbinding de grote voorkeur voor het voeren van besprekingen. Heb je geen webcam dan voeren we gesprekken gewoon per telefoon of we kijken naar andere mogelijkheden van dat moment.

   Bezoeken

   Bezoek op locatie zal voorlopig worden vermeden waar mogelijk. Voor de realisatie en uitrol van interactives voor internet-toepassingen is bezoek normaliter ook niet noodzakelijk en kan dat prima op afstand worden gedaan. Waar dat echt niet anders kan, zoals projecten met externe touchscreens, zullen de mogelijkheden afhangen van de geldende overheids-maatregelen van dat moment.

   Gedurende de Corona-pandemie zal in ieder geval voorlopig altijd in ieder geval 1,5 meter afstand worden gehouden en ten minste in binnenruimtes altijd een mondkapje worden gedragen. Natuurlijk wordt dat ook van klanten verwacht. Als klanten zich niet aan de 1,5 meter regel en mondkapjesadvies/-verplichting houden kan Wigglepixel besluiten een bezoek af te breken. Maar natuurlijk ga ik er van uit dat dat niet nodig zal zijn!


Gewerkt voor en samen met