Veelgestelde Vragen

Faq

Vind het antwoord op je vraag in de veelgestelde vragen-lijst (faq) hieronder. Staat je vraag er niet bij of heb je aanvullende vragen? Aarzel niet en neem contact op.

 • Diensten en Producten

  • Wat zijn interactives?

   ?

   Conventionele illustraties, foto's en video's zijn statisch. Als ze eenmaal zijn gemaakt, blijven ze voor altijd hetzelfde. Een interactive in plaats daarvan is dynamisch en kan dynamische, variƫrende en animerende inhoud bevatten. Een interactive kan worden bediend door een bezoeker op een website of touch screen. Interactives kunnen veel meer dan alleen starten en stoppen; zoals klikken, slepen, vegen, draaien, zoomen enz. De mogelijkheden zijn eindeloos en fantasie is de grens.

   Omdat een interactive van Wigglepixel altijd op maat wordt geprogrammeerd, kan deze ook (realtime) externe gegevensbronnen gebruiken om inhoud of stijl te wijzigen of gegevens naar andere systemen verzenden. De gebruikerservaring kan op maat worden gemaakt voor het apparaat en de gebruiker.

   Meer gedetailleerdere informatie over de vele voordelen van interactives vind je op de expertisepagina's per onderdeel.

  • Wat zijn Code-Based Animaties?

   ?

   Code-Based Animaties zijn geprogrammeerde animaties. Ook al kan het resultaat er hetzelfde uitzien als een video-animatie, zoals te zien in films en op YouTube, zijn er belangrijke verschillen. Code-based (dus op code gebaseerde) animaties, hebben geen vast eindresultaat zoals een video-animatie en kunnen zich dus aanpassen. Aanpassen aan schermafmetingen, aanpassen aan dynamische data, sensors, interactie door een gebruiker, gebruik maken van willekeurigheid, AI (Artificial Intelligence) etc. Dit maakt de technische en creatieve grafische mogelijkheden eindeloos en verkleint ook de laadtijden van een online animatie.

   Eigenlijk is een Code-based animatie dus een stuk speciaal geprogrammeerde software met als resultaat een dynamische (interactieve) animatie.

   Neem een kijkje op de expertises-pagina's voor meer gedetailleerde informatie per onderdeel.

  • Welke diensten levert Wigglepixel?

   ?

   Een uitgebreide beschrijving van de diensten die Wigglepixel levert vind je op de expertises-pagina.

  • Hoe lang duurt de realisatie van een project?

   ?

   Wigglepixel levert maatwerk. Ieder project is anders en wordt, afhankelijk van verschillende factoren, geheel naar wens ontworpen, geanimeerd en geprogrammeerd. Dit gaat niet per strekkende meter. Om je een realistische indicatie te geven bespreken we daarom eerst je wensen tijdens een gesprek. Neem contact met me op om een gesprek in te plannen of als je hierover meer informatie wilt.

   Neem een kijkje op de expertises-pagina's voor meer gedetailleerde informatie per onderdeel.


Gewerkt voor en samen met