Interactieve 3D Pretpark-Plattegrond Wiggleisland

De Interactieve Plattegrond op een touchscreen

  • omschrijving
  • Interactieve 3D Pretpark-plattegrond met Dynamische Animaties
  • functie
  • Volledig: concept, grafisch ontwerp, motion design/animaties, development, content
  • bijzonderheden
  • Volledig responsive, werkt goed op touch screens (desks) / desktops / tablets / smartphones met zowel muis als touch. Meertalig. Twee-vingers zoom op touchscreens. Veel geprogrammeerde dynamische animaties in 3D op de plattegrond. Virtuele camera's. Nachtmodus. Haarscherp in alle resoluties en bij inzoom etc.
Wiggleisland Logo

Klikken, Zoomen, Slepen

Op een interactieve plattegrond verwacht je tegenwoordig een aantal standaard zaken, zoals zoomen met twee vingers, slepen en klikken op markers voor meer informatie over een attractie, gebied of activiteit. Wigglepixel doet dit alles ook nog eens met vloeiende animaties.

Waterpark

Haarscherpe 3D Graphics, 'Eindeloze' Zoom en Vloeiende Animaties

Ook bij in- en uitzoomen blijft de weergave van graphics haarscherp. Hiernaast animeren de zooms staploos en dus volledig vloeiend, in tegenstelling tot verreweg de meeste andere bestaande systemen, waarbij je, als er al kan worden geanimeerd, tijdens of na een zoom te maken krijgt met onscherpe tot vaak zelfs blokkerige afbeeldingen en stotterende, trage overgangen.

Wigglepixel is constant aan het verbeteren en optimaliseren op het gebied van de nieuwste technieken voor de beste prestaties. En vindt het belangrijk dat de plattegrond er grafisch en wat betreft de animaties altijd goed uit ziet.

Een goede gebruikerservaring maakt een plattegrond niet alleen fijn om te gebruiken, maar is ook belangrijk voor een goed gevoel bij de gebruiker dat in alles doorwerkt en zelfs het verschil kan maken of een gebruiker de plattegrond daadwerkelijk gebruikt. Wat vooral belangrijk is bij minder technisch onderlegde bezoekers. Iets dat helaas nogal eens wordt onderschat door bedrijven.

Dynamische, Interactieve Animaties op de Plattegrond

De attracties op de plattegrond animeren in een 3D omgeving en in real-time! Dit betekent dat er geen gebruik gemaakt is van videos, maar dat daadwerkelijk de attracties terplekke dynamisch en in 3D in de wereld van de plattegrond worden geanimeerd. Op deze manier kun je de animerende attracties vanaf alle invalshoeken op de plattegrond bekijken waarbij het perspectief, het licht etc. altijd klopt. Dit zorgt ervoor dat de plattegrond razendsnel wordt geladen, er niet hoeft te worden gewacht en er geen grote internet-bandbreedte nodig is om de plattegrond te gebruiken.

Omdat alle animaties dynamisch zijn en zijn geprogrammeerd is het ook mogelijk om de animaties volledig aan te laten passen aan parameters, wensen van een gebruiker, wat een gebruiker klikt, hoe het weer is, of er wachtrijen staan voor de attractie, externe data of wat dan ook.

Touchscreen, Desktop, Tablet, Smartphone

De plattegrond is responsive opgezet, wat inhoudt dat deze zich aanpast aan het scherm en apparaat waarop deze draait. De plattegrond draait hierdoor niet alleen goed op levensgrote touchscreens in een attractiepark of op desktop computers bij gebruikers thuis via een website, maar ook op tablets en smartphones van pretparkbezoekers.

Virtuele Camera's

Op deze plattegrond is het mogelijk om als bezoeker letterlijk mogelijk virtueel vanuit een bewegende attractie het eiland te bekijken. Zo kun je de plattegrond bekijken vanuit bijvoorbeeld een trein, het reuzenrad, de ronddraaiende toren of vanaf de luchtballon. Gewoon op het touchscreen, via een tablet, desktopcomputer of een smartphone!

Wigglepixel levert Maatwerk

Wigglepixel maakt plattegronden volledig op maat naar jouw wensen. Die we natuurlijk eerst doorspreken in een intakegesprek, waarin echt met je wordt meegedacht in mogelijkheden.

En met maatwerk bedoel ik ook... maatwerk! Wigglepixel is niet gebonden aan bepaalde software of technieken en we spreken hier dus niet over het aanpassen van een logo alleen, of zelfs de hele layout, maar letterlijk alles kan volledig naar wens worden gebouwd.

Waarbij Wigglepixel natuurlijk ook weer niet het wiel opnieuw hoeft uit te vinden, maar kan putten uit jarenlange ervaring, kennis en opgebouwde technieken en tools op dit specialistische vlak.

Meer Informatie

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem ook eens een kijkje op de expertisepagina Interactieve Plattegronden. Daarop vind je ook een demo video van een interactieve plattegrond met een voice-over die je ook meer vertelt over de mogelijkheden.

Heb je vragen, wil je graag je nieuwe project doorspreken of eens een interactieve plattegrond uitproberen? Neem even contact met me op om een adviesgesprek in te plannen. En wie weet proosten we dan straks op het succes van jouw nieuwe project!

Tags

 •  Interactieve Plattegrond
 •  Interactive Park Plan

Gewerkt voor en samen met