Talkshows, Sport, Actualiteiten

  • programma
  • Diverse talkshows, sportprogramma's en actualiteiten op TV.
  • opdrachtgever
  • Diverse producenten/zenders.
  • mijn functie
  • Graphics operator in studio's en op locatie.
  • bijzonderheden
  • Uitgevoerd onder de vlag van NOB/Ciris/DutchView.
On air

On Air (NCRV, 2010)

On Air was een praatprogramma van de NCRV. Dit programma werd dagelijks live uitgezonden vanaf een portable regie in Lounge 2 op Schiphol Airport. Harm Edens ging in dit programma in gesprek met vertrekkende vakantiegangers, bekende en actuele gasten op het gebied van sport, cultuur en politiek.


Pauw en witteman

Pauw & Witteman (VARA, 2006-2010)

Pauw & Witteman was een praatprogramma van de VARA. Het programma werd gepresenteerd door Jeroen Pauw en Paul Witteman. Er werd gediscussieerd over actuele nieuwsonderwerpen met vaak één of meer gasten uit de politiek aan tafel. Het programma werd iedere werkdag rond 23.00 uur live uitgezonden op Nederland 1 vanuit Studio Plantage in Amsterdam. Later vanuit de Westergasfabriek, ook in Amsterdam.


De wereld draait door logo

De Wereld Draait Door (VARA, 2005-2010)

De Wereld Draait Door (DWDD) is een Nederlands televisieprogramma van de VARA, dat op werkdagen live wordt uitgezonden vanuit De Westergas-fabriek in Amsterdam. Voorheen vanuit Studio Plantage in Amsterdam. Het programma wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en is een mengeling van nieuws, informatie en amusement.


Nse studio

NSE (Talpa, 2005-2006)

NSE staat voor Nieuws, Sport en Entertainment. NSE was een Nederlands televisieprogramma dat iedere werkdag gedurende een half uur vanuit studio 1 op het Mediapark live werd uitgezonden door Talpa. Hierin werden in een rap tempo items gepresenteerd. Presentatie: Beau van Erven Dorens en Bridget Maasland, maar ook Jort Kelder, Jeroen van Kan, Pauline de Wilde, Jan Joost van Gangelen, Humberto Tan, Harmke Pijpers, Inge Ipenburg, Evert Santegoeds en Dennis Wilt en Sjimmy Bruijninckx voor het weer.


Nieuwslicht

Nieuwslicht (VARA, 2005)

Mooie, spannende en fascinerende verhalen uit de wetenschap die vaak actueel en altijd relevant zijn komen in dit programma voorbij. In de eerste jaren presenteerde Paul Witteman het programma, later nam Menno Bentveld het stokje van hem over. Nieuwslicht bevat eigen experimenten, originele animaties en belicht innovatieve technieken. Presentator Menno Bentveld is af en toe de klos wanneer hij bijvoorbeeld paddo's moet eten of aan de leugendetector plaatsneemt.


Tv3 logo

TV-3 (NPS, 2004-2005)

TV3 was een live televisieprogramma dat dagelijks live vanuit de Stadschouwburg in Amsterdam werd uitgezonden in de zomer-seizoenen. Over actualiteiten uit de media- en cultuurwereld.

Matthijs van Nieuwkerk en Hadassah de Boer presenteerden het programma. Aldith Hunkar, het duo Mijke Loeven & Jamaine van de Vegt en Art Rooijakkers verzorgden korte reportages.


Vara laat

VARA Laat (VARA, 2003-2004)

Vara Laat was een televisieprogramma van de VARA dat vanaf 29 september 2003 tot in 2004 werd uitgezonden op de late avond van maandag tot en met donderdag. Het programma blikt op humoristische wijze terug op de actualiteit van de dag. De presentatie was afwisselend in handen van Dolf Jansen, Klaas van Eerden en Claudia de Breij.


Verkiezingen 2003

Landelijke Verkiezingen (NOS, 2003)

Op 22 januari 2003 werden de Tweede Kamerverkiezingen live uitgezonden vanuit Den Haag.


Aperitivo

Aperitivo (D&D producties/RTL4, 2003-2005)

Aperitivo was een middagprogramma op RTL 4, gepresenteerd door Esther Duller en vervolgens Myrna Goossen. In dit programma werd gesproken over eten en lifestyle. Het programma werd iedere dinsdag, woensdag en donderdag live uitgezonden vanaf Studio 6 op het Mediapark in Hilversum.


Beau rivage

Beau Rivage (Yorin, 2002)

In de talkshow 'Beau Rivage' bracht Beau van Erven-Dorens in aanwezigheid van uiteenlopende gasten op charmante doch scherpzinnige wijze het nieuws van de afgelopen week ter sprake. Deze late night uitzendingen werden wekelijks live uitgezonden vanaf Mercurius in Amsterdam.


Rtl boulevard

RTL Boulevard (Blue Circle/RTL4, 2001-2010)

RTL Boulevard is een Nederlands televisieprogramma op RTL 4, dat op werkdagen live wordt uitgezonden. Het programma is opgezet als het televisie-equivalent van een boulevard-blad. Afwisselende items en reportages wisselen elkaar in hoog tempo op met thema's als showbizz, royalty, crime en lifestyle. Het programma bestaat uit een vaste presentator en één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers.


Later wordt het leuk

Later Wordt Het Leuk (VARA, 2001-2003)

Praatprogramma waarin presentator/cabaretier Dolf Jansen onvoorbereid gesprekken voert met voor hem onbekende gasten. Hij wordt bijgestaan door een gastpresentator die zich wel heeft kunnen voorbereiden. Deze stelt Dolf aan het begin van het programma een vraag, die betrekking heeft op het thema van de uitzending. Na het laatste gesprek moet Dolf hier antwoord op kunnen geven.


Kassa felix meurders

Kassa (VARA)

Kassa is een consumentenprogramma van de VARA dat wekelijks live wordt uitgezonden op de Nederlandse Publieke Omroep. Presentatie: Felix Meurders.


Netwerk

Netwerk (Avro/KRO/NCRV)

Netwerk is de naam van een voormalige actualiteitenrubriek op de Nederlandse Publieke Omroep. Het programma werd op doordeweekse dagen live uitgezonden vanaf het AKN-gebouw in Hilversum.


Sport aan tafel

Sport aan Tafel (Endemol/RTL5, 1999-2001)

Sport aan tafel was een praatprogramma over sport dat live vanuit Studio 23 op het Mediapark werd uitgezonden. Het werd gepresenteerd door Ruud ter Weijden. Wisselende gasten bespraken de actualiteiten uit de sportwereld. Vaste gasten waren Johan Derksen, Hugo Camps en Jan Mulder.


Ontbijt tv

Ontbijt TV (Ikon/KRO/NCRV, rond 1999)

Ontbijt TV was een live-programma dat 's ochtends als doel had mensen op de hoogte te houden van het laatste nieuws, achtergronden, het weer en de verkeersinformatie door de ANWB.


Business update rolph pagano

Business Update (Endemol/RTL4, 1999)

Business Update was een programma voor ondernemers, met nieuwsupdates en interviews, waarin onder anderen ook de belangrijke beursnoteringen werden getoond. Presentatie: Rolph Pagano en Elleke van Doorn.


Nova

Nova/Den Haag Vandaag (VARA/NPS, 1998-2000)

NOVA was een Nederlandse actualiteitenrubriek door de VARA en de NPS, in samenwerking met het NOS-programma Den Haag Vandaag. Het werd live vanaf Studio 8 op het Mediapark in Hilversum uitgezonden op doordeweekse avonden via de publieke omroep.


Nos studio sport

NOS Studio Sport en NOS Sportjournaal (NOS, 1998-2001)

NOS Studio Sport is het langlopende en bekende sportprogramma van de NOS dat aanvankelijk alleen op zondagavond werd uitgezonden. Later kwamen er steeds meer uitzendingen bij. Zoals NOS Sportjournaal.


Nos journaal

NOS Journaal (NOS, 1998-2000)

NOS Journaal is de overkoepelende benaming van de nieuwsuitzendingen van de NOS op radio en televisie. De redacties van alle nieuwsprogramma's van de NOS werken samen onder de naam NOS Nieuws in het videocentrum op het Media Park in Hilversum. In Den Haag zit de Haagse redactie, waar politiek redacteuren werkzaam zijn en een volledig uitgeruste radiostudio en televisiestudio aanwezig zijn.


Buitenhof

Buitenhof (NPS/VARA/VPRO, 1998-2000)

Buitenhof is een debat- en discussieprogramma dat 's zondags rechtstreeks werd uitgezonden vanaf Studio Plantage in Amsterdam, op de publieke omroep.

Imponeer en Vertel het met Interactives voor Websites en Touchscreens

Tags

 •  Televisie
 •  Actualiteiten
 •  Sport
 •  VARA
 •  KRO
 •  VPRO
 •  RTL
 •  NOS
 •  Talpa
 •  NCRV
 •  NPS
 •  Yorin
 •  Ikon

Gewerkt voor en samen met