Train je Spaanse woordenschat en gramatica.

omschrijving: Overhoor quiz en editor voor Mijn Spaanse Spel.
mijn functie: Grafisch ontwerp en game-development front-/backend.
bijzonderheden: Bezoekers uploaden eigen spelinhoud. Aanvankelijk gebrouwd in Flex/Flash/AS3. Herbouwd in Javascript. Data uitwisseling tussen spel en server. Haarscherp in alle schermresoluties.

Mijn Spaanse Spel

Mijn Spaanse Spel is een website waar geregistreerde gebruikers zelf spellen kunnen samenstellen. Zijzelf of andere bezoekers spelen die spellen om hun Spaanse taalvaardigheden te trainen.
Voor de website heb ik een aantal speltemplates gemaakt waarmee geregistreerde gebruikers spellen kunnen maken: Memory, Overhoor en Galgje. Ik ben ook verantwoordelijk voor het idee, ontwerp en de ontwikkeling van de Mijn Spaanse Spel website zelf.

Questioning

Questioning (overhoor) is een quiz waarin de gebruiker willekeurig Spaanse woorden of zinnen krijgt voorgeschoteld als overhoring. De gebruiker typt de Nederlandse of Spaanse vertaling dan in het invoerveld. Is het antwoord goed dan krijgt de gebruiker daarvoor punten. Is het fout wordt het foute antwoord bewaard en komt het woord nog geregeld terug, net zo lang tot de gebruiker het woord of de zin juist vertaald heeft.

Op deze manier zijn dus de makkelijkste vragen snel uit het spel en komen de moeilijkste woorden terug, waardoor de moeilijkste woorden ook het meest worden geoefend. Als een vraag eerder foutief is beantwoord krijgt de gebruiker dit te zien d.m.v. een RETRY-indicator. De speler kan dan ook in een lijst terugzien hoe hij de vraag eerder (foutief) had beantwoord.

Mijn Spaanse Spel

Imponeer en Vertel het met Interactives en Animaties!

Gewerkt voor en samen met