Mijn Spaanse Spel - Overhoor Spel

Het doel van dit spel is om je Spaanse vocabulaire en grammatica te trainen. Zet je geluid aan. Klik op de oranje Start-knop om te starten en typ je antwoorden in het onderstaande veld. Woorden verschijnen in een willekeurige volgorde en zullen terugkeren totdat je ze juist hebt vertaald.

Klik op 'Controlleer' om je antwoord te beoordelen en 'volgende woord' om door te gaan. Als er een woord meer dan één keer langskomt, verschijnt er een nieuwe oranje knop onderaan waarmee je eerdere onjuiste antwoorden kunt bekijken om je te helpen verbeteren. Klik op 'nieuw spel starten' om de woorden opnieuw te schudden en een nieuw spel te starten. Alle woorden zitten dan weer in het spel.

  • omschrijving
  • Overhoor quiz en editor voor Mijn Spaanse Spel.
  • mijn functie
  • Grafisch ontwerp en game-development front-/backend.
  • bijzonderheden
  • Bezoekers uploaden eigen spelinhoud. Aanvankelijk gebrouwd in Flex/Flash/AS3. Herbouwd in Javascript. Data uitwisseling tussen spel en server. Haarscherp in alle schermresoluties.

Mijn Spaanse Spel

Mijn Spaanse Spel was een website waar geregistreerde gebruikers zelf spellen kunnen samenstellen. Zijzelf of andere bezoekers spelen die spellen om hun Spaanse taalvaardigheden te trainen.

Voor de website heb ik een aantal speltemplates gemaakt waarmee geregistreerde gebruikers spellen kunnen maken: Memory, Overhoor en Galgje. Ik ben ook verantwoordelijk voor het idee, ontwerp en de ontwikkeling van de Mijn Spaanse Spel website zelf.

Questioning

Questioning (overhoor) is een quiz waarin de gebruiker willekeurig Spaanse woorden of zinnen krijgt voorgeschoteld als overhoring. De gebruiker typt de Nederlandse of Spaanse vertaling dan in het invoerveld. Is het antwoord goed dan krijgt de gebruiker daarvoor punten. Is het fout wordt het foute antwoord bewaard en komt het woord nog geregeld terug, net zo lang tot de gebruiker het woord of de zin juist vertaald heeft.

Op deze manier zijn dus de makkelijkste vragen snel uit het spel en komen de moeilijkste woorden terug, waardoor de moeilijkste woorden ook het meest worden geoefend. Als een vraag eerder foutief is beantwoord krijgt de gebruiker dit te zien d.m.v. een RETRY-indicator. De speler kan dan ook in een lijst terugzien hoe hij de vraag eerder (foutief) had beantwoord.

Mijn spaanse spel

Imponeer en Vertel het met Interactives voor Websites en Touchscreens

Tags

 •  Games & Kids

Gewerkt voor en samen met