Eén Tegen 100

Ontwikkeling live spelsoftware voor de bekende quiz, waarbij één kandidaat het opneemt tegen 100 tegenspelers.

Lees meer

Heartbeat

Ontwikkeling spelsoftware voor het televisie spel waarbij de tijd per vraag wordt gemeten in hartslagen van de kandidaat.

Lees meer

De Staatsloterijshow

Ontwikkeling spelsoftware voor de maandelijkse spelshow rond de trekking van de Staatsloterij.

Lees meer

Deelt-ie 't of Deelt-ie 't Niet?

Ontwikkeling spelsoftware voor de spannende afvalrace met quizvragen waarbij het in de finale draait om het vertrouwen van de andere kandidaat.

Lees meer

Singing Bee

Ontwikkeling spelsoftware voor de Nederlands versie van de bekende muziek spelshow die op RTL4 werd uitgezonden en gepresenteerd door Gordon.

Lees meer

De Gemene Deler

Ontwikkeling spelsoftware voor de RTL4 kennisquiz, waarin (mensen-)kennis, overtuigingskracht, slagvaardigheid, snelheid en koelbloedigheid centraal staan.

Lees meer

De Avond van het Boek

Ontwikkeling spelsoftware en graphics voor de spannende boekenquiz van de NPS.

Lees meer

Stop de Tijd

Ontwikkeling spelsoftware en grafisch ontwerp voor de Nederlandse televisiequiz waarin Nederlandse emigranten tegen elkaar een quiz spelen over Nederland.

Lees meer

Nationale Nieuwsquiz '08-'09

Ontwikkeling spelsoftware / graphics voor de NCRV TV-quiz uit 2008-2009, waarin de nieuwskennis van journalisten, politici, artiesten en sporters getest wordt.

Lees meer

De NL Test

Ontwikkeling spelsoftware voor de humoristische quiz, waarin wordt getest wat verschillende allochtone en autochtone Nederlanders van elkaar weten.

Lees meer

De Grote Geschiedenisquiz

Ontwikkeling spelsoftware en live-graphics voor de quiz, waarbij prominente Nederlanders het op het gebied van historische kennis opnemen tegen 10 onbekenden.

Lees meer

Nationale Nieuwsquiz '04-'07

Ontwikkeling spelsoftware / graphics voor de NCRV TV-quiz uit 2004-2007, waarin de nieuwskennis van journalisten, politici, artiesten en sporters getest wordt.

Lees meer

Love Letters

Ontwikkeling spelsoftware voor een aantal spellen van de show, waarin koppels de kans krijgen om te trouwen op live televisie.

Lees meer

Universiteitsquiz (UQ2006)

Ontwikkeling spelsoftware voor de quiz waarin iedere aflevering 2 universiteiten-teams het tegen elkaar opnemen in een spannende strijd om het slimste team.

Lees meer

Wie het Weet Mag het Zeggen

Ontwikkeling spelsoftware voor de quiz waarin aan de hand van fragmenten vragen worden gesteld over maatschappelijke kwesties, politiek en/of economie.

Lees meer

Hints

Ontwikkeling spelsoftware voor het bekende spel waarbij je woorden alleen mag uitbeelden.

Lees meer

Sie Entscheiden

Ontwikkeling spelsoftware voor de Duitse miljoenenshow, gepresenteerd door Linda de Mol, met 7 spelrondes waarin de beste kandidaten een huis kunnen winnen.

Lees meer

Shafted

Ontwikkeling spelsoftware voor de Endemol afvalrace met quiz, waarbij de finale draait om vertrouwen van de andere kandidaat.

Lees meer

Judas Game

Ontwikkeling spelsoftware voor de show waarin deelnemers liegen of juist de waarheid vertellen om 20.000 euro te winnen.

Lees meer

Dating Day

Software ontwikkeling en graphics voor de liefdes-show vanuit Coloneum Media Park Keulen. Live gepresenteerd op ProSieben door Andreas Bursche en Ruth Moschner.

Lees meer
Imponeer en Vertel het met Interactives en Animaties

Gewerkt voor en samen met