Brabants Landschap

omschrijving: Website Brabants Landschap.
mijn functie: Webdevelopment frontend/backend.
bijzonderheden: Geprogrammeerd in PHP met Silverstripe Framework. CMS ingericht naar klantwensen. Ontwikkeling aangepaste Google Maps module met media-elementen, effecten en meerlaags zoom. Ontwikkeling Drawing Maps module waarmee markers op tekeningen kunnen worden geplaatst (zoals in Google Maps) vanuit het CMS. Gebouwd onder de vlag van Fier.

Brabants Landschap

Stichting Het Brabants Landschap is één van de twaalf Provinciale Landschappen in Nederland. Deze natuurbeschermingsorganisatie beheert een groot aantal waardevolle natuurgebieden in de provincie Noord-Brabant.

Website development

De website van Brabants Landschap bestaat uit een aantal verschillende type pagina's met bijbehorende templates en logica die door medewerkers in het CMS kunnen worden gevuld met data. Ik heb de website opgezet en zowel de gehele backend als geprogrammeerde frontend geprogrammeerd. De website is geschikt gemaakt voor browsers vanaf Internet Explorer 8, dus wordt in alle gangbare browsers goed weergegeven.

Custom Google Maps module

Speciaal voor Brabants Landschap heb ik een Google Maps module gebouwd voor in het CMS. Hiermee kunnen Brabants Landschap medewerkers vanuit het CMS Google Maps kaarten samenstellen en die voorzien van markers, informatieve teksten en media, zoals Youtube videos.

Video capture Google Maps module

Drawing Maps Module

Vanwege het succes van de toegepaste Google Maps kaarten heb ik ook een nieuwe module gebouwd: de Drawing Maps module. Deze stelt medewerkers van Brabants Landschap in staat landschaps-tekeningen te voorzien van markers, teksten, afbeeldingen en video's.

Interactive drawing
Screenshot Drawings Maps module

Gewerkt voor en samen met