Bekijk mijn profiel op LinkedIn

Maarten de Haas

Senior Front-end Developer / Interactive Motion Designer

Met meer dan 16 jaar ervaring ben ik als Senior Front-end Developer / Interactive Motion Designer fulltime hartstochtelijk toegewijd aan het ontwerpen en ontwikkelen van code-based (interactieve) animaties, interactieve plattegronden, web-games en online banners voor bedrijven.

Voorheen ben ik ruim 13 jaar grafisch, creatief en technisch fulltime verantwoordelijk geweest voor graphics en software van veel bekende televisieproducties in binnen- en buitenland. Ik heb veel software geprogrammeerd en graphics ontworpen voor veel bekende live spelshows, sport-uitzendingen en talkshows op live televisie, zoals Eén tegen 100, Eredivise voetbal, Euro Hocky League, Heartbeat, Nieuwsuur, De nieuwe Uri Geller, Singing Bee en de Staatsloterijshow.

Programming

Ik ken de grafische en technische mogelijkheden in 2D en 3D. Maar ook de bijzonderheden van verschillende browsers en optimalisaties voor de best mogelijke online prestaties. Ik zorg ervoor dat jouw project zowel grafisch als technisch het beste resultaat oplevert, zodat jij je daarover geen zorgen hoeft te maken.

Hiernaast ben ik gek op golfsurfen, muziek en remixes maken en werk ik als vrijwilliger, zoals basisschoolkinderen helpen met leren lezen.

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact met me op. En wie weet toasten we straks op het succes van jouw project!


Imponeer en Vertel het met Interactives en Animaties!

Gewerkt voor en samen met