Bekijk mijn profiel op LinkedIn

Maarten de Haas

Senior Front-end Developer / Interactive Motion Designer

Met meer dan 16 jaar ervaring ben ik als Senior Front-end Developer / Interactive Motion Designer fulltime hartstochtelijk toegewijd aan het ontwerpen en ontwikkelen van interactives en code-based animaties, interactieve plattegronden en web-games voor bedrijven.

Voorheen ben ik ruim 13 jaar grafisch, creatief en technisch fulltime verantwoordelijk geweest voor graphics en sport- en gamesoftware-development voor veel bekende televisie-producties in binnen- en buitenland, zoals Eén tegen 100, Eredivise voetbal, Euro Hocky League, Heartbeat, Nieuwsuur, De nieuwe Uri Geller, Singing Bee en de Staatsloterijshow.

Daarna heb ik ook enige tijd gewerkt als professionele full-stack / backend webdeveloper voor bedrijven. Maar ik besloot jaren geleden om me volledig te specialiseren in hoogwaardige creatieve front-end ontwikkeling en interactive motion design voor interactives en geprogrammeerde animaties voor gebruik op websites en op touchscreens.

Programming

Ik ken de grafische en technische mogelijkheden in 2D en 3D. Maar ook de bijzonderheden van verschillende browsers en optimalisaties voor de best mogelijke online prestaties. Ik zorg ervoor dat jouw project zowel grafisch als technisch het beste resultaat oplevert, zodat jij je daarover geen zorgen hoeft te maken.

Hiernaast ben ik gek op golfsurfen, muziek en remixes maken en werk ik als sociale vrijwilliger, zoals basisschoolkinderen helpen met leren lezen.


Gewerkt voor en samen met