Over mij

Maarten de haas

Maarten de Haas

Senior Front-end Developer / Interactive Motion Designer

Met meer dan 16 jaar ervaring ben ik als Senior Front-end Developer / Interactive Motion Designer fulltime hartstochtelijk toegewijd aan het ontwerpen en ontwikkelen van interactives en code-based animaties voor bedrijven.

Voorheen ben ik ruim 13 jaar grafisch, creatief en technisch fulltime verantwoordelijk geweest voor graphics en sport- en gamesoftware-development voor veel bekende televisie-producties in binnen- en buitenland, zoals Een tegen 100, Eredivise voetbal, Euro Hocky League, Heartbeat, Nieuwsuur, De nieuwe Uri Geller, Singing Bee en de Staatsloterijshow.

Daarna heb ik ook enige tijd gewerkt als professionele full-stack / backend webdeveloper voor bedrijven. Maar ik besloot jaren geleden om me volledig te specialiseren in hoogwaardige creatieve front-end ontwikkeling en interactive motion design voor interactives en geprogrammeerde animaties voor gebruik op websites en op touchscreens.

Maarten programming

Ik ken de grafische en technische mogelijkheden in 2D en 3D. Maar ook de bijzonderheden van verschillende browsers en optimalisaties voor de best mogelijke online prestaties. Ik zorg ervoor dat jouw project zowel grafisch als technisch het beste resultaat oplevert, zodat jij je daarover geen zorgen hoeft te maken.

Hiernaast ben ik gek op golfsurfen, muziek en remixes maken en werk ik als sociale vrijwilliger, zoals basisschoolkinderen helpen met leren lezen.

Heb je vragen of wil je meer informatie over producten en diensten van Wigglepixel, kijk dan op de expertises pagina of neem contact met me op. En wie weet toasten we straks op het succes van jouw project!

Wigglepixel logo

Imponeer en Vertel het met Interactives en Animaties

Gewerkt voor en samen met