Maarten de haas

Maarten de Haas

Sr. Front End Engineer / Motion Designer-Animator

Met meer dan 21 jaar ervaring ben ik als professional hartstochtelijk toegewijd aan het ontwerpen en ontwikkelen van Interactieve Plattegronden en Kerstkaarten voor Websites en Touchscreens voor bedrijven.

Voorheen ben ik ruim 13 jaar grafisch, creatief en technisch fulltime verantwoordelijk geweest voor graphics en sport- en gamesoftware-development voor veel bekende televisie-producties in binnen- en buitenland, zoals Eén tegen 100, Eredivise voetbal, Euro Hockey League, Heartbeat, Nieuwsuur, De nieuwe Uri Geller, Singing Bee en de Staatsloterijshow.

Daarna heb ik ook enige tijd gewerkt als professionele full-stack / backend webdeveloper voor bedrijven. Maar ik besloot jaren geleden om me volledig te specialiseren in hoogwaardige creatieve front-end ontwikkeling en interactive motion design voor interactives en (geprogrammeerde en video-)animaties voor gebruik op websites en op touchscreens.

Bouwen sneeuwmodule

Ik ken de grafische en technische mogelijkheden in 2D en 3D. Maar ook de bijzonderheden van verschillende browsers en optimalisaties voor de best mogelijke online prestaties. Ik zorg er voor dat jouw project zowel grafisch als technisch het beste resultaat oplevert, zodat jij je daarover geen zorgen hoeft te maken.

Naast de Wigglepixel portfolio pagina op deze website heb ik ook een persoonlijke en bredere, creatieve portfolio website met meer creatief werk hier.

Hiernaast ben ik gek op hardlopen, golfsurfen en remixes maken en werk ik, als de tijd het toelaat, als sociale vrijwilliger, zoals basisschoolkinderen helpen met leren lezen.


Gewerkt voor en samen met