Wigglepixel logo

Wigglepixel

Wigglepixel is specialist in creatieve efficiënte maatwerk Interactieve Plattegronden en Kerstkaarten voor Websites en Touchscreens. Gevestigd in Utrecht.

Conventionele kerstkaarten op papier, maar zelfs kerstvideo's, zijn statisch. Als ze eenmaal zijn gemaakt, blijven ze voor altijd hetzelfde. Een Interactieve Kerstkaart is in plaats daarvan dynamisch en kan dus ook dynamische, bewegende inhoud bevatten. De gebruikerservaring kan op maat worden gemaakt voor het apparaat en de gebruiker. Maar er zijn nog veel meer grote voordelen, waarover ik je graag hieronder meer vertel!

Voorbeelden Interactieve Kerstkaarten

Iedere 2D- of 3D-interactieve kerstkaart wordt op maat gebouwd. Daarom is het gewoonweg onmogelijk een enkel voorbeeld te geven dat representatief is voor alle mogelijkheden. Onderstaande voorbeelden zijn dus slechts een willekeurige keuze. Wil je meer informatie over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met me op en we bespreken je specifieke vraag of project. Neem ook een kijkje in het portfolio.

Interactieve Kerstkaart Santa's Factory.

Interactieve Kerstkaart op een touch screen.

Interactieve Advents Kerstkaart

Schermopname van de Interactieve Advents Kerstkaart. Klik op play om te starten.

10 Redenen voor een Maatwerk Interactieve Kerstkaart van Wigglepixel

 1. 1

  Jouw interactieve kerstkaart gaat het gesprek van de dag zijn in de koffiehoek

  Mensen vinden het heerlijk om te kletsen in de koffiehoek. Liefst over iets waar ze over mee kunnen praten. En wat is er dan mooier dan dat jouw kerstkaart het gesprek van de dag is? Want dat kan zomaar gebeuren als je dit jaar met iets bijzonders komt. Met een mooi gemaakte interactieve kerstkaart maak je zeker indruk. Vooral met een vleugje humor, prachtige animaties en ludieke spelelementen.

 2. 2

  Wigglepixel bouwt de hele kaart uniek en precies zoals jij wil

  Alleen een logo en tekst aanpassen? Nee joh. Je interactieve kerstkaart wordt volledig op maat ontworpen en geprogrammeerd, precies zoals jij dat wilt. De interactieve kerstkaart is per slot van rekening een visitekaartje van je bedrijf. Er zijn virtueel geen technische of creatieve beperkingen. Fantasie is de grens. Maar dat betekent zeker niet dat Wigglepixel steeds opnieuw het wiel uitvindt. Door jarenlange ervaring, specialisatie en dagelijkse kennisuitbreiding en innovatie levert Wigglepixel hoogstaand maatwerk snel.

 3. 3

  De kaart kan worden gemaakt in 2D, 2.5D of 3D

  Expertises dimensions

  Je interactieve bedrijfs-kerstkaart kan worden gemaakt in 2D, 3D, of een mix van de twee. Iedere variant heeft zo zijn eigen voordelen. Wigglepixel helpt je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw interactieve kerstkaart.

 4. 4

  Een interactieve kaart is duurzaam en beter voor het milieu

  Je bedrijf voldoet aan alle duurzaamheids-keurmerken. Je doet zaken met partners die ook een groen label voeren. Zou het dan niet geweldig zijn als ook je kerstkaarten duurzaam zijn? Met een interactieve kerstkaart wordt geen boom meer omgehakt. Geen oud papier meer met chloor gewassen.

 5. 5

  Je kaart kan worden gedeeld via social media en trekt bezoekers en nieuwe klanten aan

  Breng je kaart direct onder de aandacht via sociale netwerken als LinkedIn, Twitter en Facebook. Een unieke interactieve kaart gaat snel de wereld rond met jouw merk en boodschap. En het aantal kijkers van je kaart neemt kan al snel exponentieel toenemen bij iedere keer dat deze door ontvangers wordt gedeeld. Wie weet gaat je kaart straks wel viral over het internet! Een reclame voor je merk dus van onschatbare waarde.

 6. 6

  De kerstkaarten zijn te personaliseren

  Postkaarten, maar ook video's, zijn statisch. Eenmaal ontworpen blijven ze hetzelfde. Een interactieve kaart is dynamisch en kan dus dynamische content bevatten. De gebruikerservaring kan worden toegespitst op het apparaat en de gebruiker. Ondanks dat de kaart naar meerdere ontvangers wordt verzonden zou iedere ontvanger toch een persoonlijke gebruikers-ervaring kunnen hebben.

 7. 7

  De kerstkaart is meetbaar en kan aan andere systemen worden gekoppeld

  Je interactieve kerstkaart is een belangrijke promotiekans voor je bedrijf. Hoe mooi is het dat de interactieve kaart dan ook kan worden gekoppeld aan Plausible Analytics (om de privacy van je bezoekers echt te waarborgen!), eventueel Google Analytics (die dat helaas 'iets' minder belangrijk vindt) of ander systeem naar keuze om acties (van gebruikers) te meten, met respect voor de privacy van de gebruikers.

 8. 8

  De kaart draait overal, van kleine smartphones tot grote touch screen schermen

  Interactieve kerstkaarten van Wigglepixel worden altijd gebouwd met responsive en adaptive technieken. Dit houdt in dat je bedrijfs-kaart op uiteenlopende schermafmetingen en apparaten goed draait. Of bezoekers nu kijken op een smartphone, tablet of desktopcomputer, de kaart past zichzelf altijd automatisch aan voor een zo optimaal mogelijke weergave op het scherm.

 9. 9

  De kaart werkt op alle moderne devices en is technisch volledig geoptimaliseerd

  Een hoge laadsnelheid van je interactieve kerstkaart is essentiel. Vooral op mobiele apparaten. Duurt laden lang of draaien animaties traag? Dan is de moderne bezoeker al snel weg. Wie wil graag wachten? Wigglepixel zorgt ervoor dat jouw interactieve kaart zo optimaal mogelijk presteert en heeft jarenlange ervaring in specialistische optimalisatie-technieken op gebied van interactives en online animaties.

  Wil je weten waarom optimalisatie van interactives cruciaal is? Klik dan hier.

 10. 10

  Interactieve Kerstkaarten van Wigglepixel animeren altijd vloeiend, aantrekkelijk en intuïtief

  Een interactieve kaart van Wigglepixel zal altijd vloeiend, intuïtief, aantrekkelijk animeren in 2D of 3D. Niet animeren om het animeren, maar om de ervaring en inhoud te versterken. Ik vertel je graag meer over de eindeloze mogelijkheden.

Waarom Wigglepixel?

 • Specialist

  Specialist

  Designers en developers zijn niet altijd even goed op de hoogte van elkaars mogelijkheden. Met als gevolg vaak onnodige compromissen, miscommunicatie en correcties.

  Ik sla deze stappen over.

  Door me als specialist volledig te richten op het interactief grafische gebied kan ik niet alleen het creatieve proces zijn werk laten doen, maar ook al gelijk vanaf de start met je meedenken in technische mogelijkheden.

 • Kwaliteit

  Kwaliteit

  Prijsvechters beloven veel voor weinig. Maar blijken vaak een bron van frustraties door niet werkende techniek en een torenhoge rekening achteraf vanwege onvoorziene omstandigheden.

  Ik vertel je liever gelijk het eerlijke verhaal.

  Dit levert je niet alleen een betere gebruikerservaring en een prettiger samenwerking op. Goed doordachte oplossingen hebben minder tot geen onderhoud nodig. Dit bespaart je organisatie al snel veel geld en zorgt voor meer omzet en tevreden klanten.

 • Klantgericht

  Klantgericht

  Natuurlijk maak ik graag de meest innovatieve en mooiste prijswinnende creaties voor je organisatie. Tegelijkertijd blijf ik me altijd bewust dat je ook andere belangen hebt, zoals deadlines, financiële middelen en prioriteiten.

  Waar mogelijk denk ik met je mee voor het best haalbare resultaat.

  Ik communiceer graag open en duidelijk en zet mij volledig in voor een prettige lange termijn-samenwerking.

Je nieuwe project doorspreken?

Neem contact op om een intakegesprek in te plannen of lees eerst meer over de werkwijze. En wie weet toasten we straks op het succes van jouw project!

Trefwoorden / Voorbeelden

 • interactieve kerstkaart
 • interactieve nieuwjaarswens
 • interactieve nieuwjaarskaart
 • interactieve wenskaart
 • interactieve advents kerstkaart
 • etc.

Gewerkt voor en samen met