Wigglepixel logo

Wigglepixel

Wigglepixel is specialist in creatieve efficiënte maatwerk Interactieve Plattegronden en Interactieve Kerstkaarten voor Websites en Touchscreens. Gevestigd in Utrecht.

Conventionele plattegronden zijn statisch. Als ze eenmaal zijn gemaakt, blijven ze voor altijd hetzelfde. Een interactieve plattegrond in plaats daarvan is dynamisch en kan dus ook dynamische, bewegende inhoud bevatten. De gebruikerservaring kan op maat worden gemaakt voor het apparaat en de gebruiker. En zo zijn er nog veel meer voordelen die ik hieronder graag aan je voorleg!

Twee presentaties als voorbeeld

Iedere interactieve plattegrond wordt volledig op maat gebouwd. Daarom is het niet mogelijk een enkel voorbeeld te geven dat representatief is voor alle mogelijkheden. Onderstaande video's geven een indruk van twee verschillende interactieve plattegronden aan de hand van videopresentaties: Een plattegrond van De Vakantiebeurs en een plattegrond van Safaripark Beekse Bergen.

Beide presentaties nemen je, aan de hand van een voice over, stap voor stap mee en laten je een aantal mogelijkheden goed zien. Kies gewoon de video van de plattegrond die het beste bij je voorkeur past.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met me op. Neem ook een kijkje in het portfolio.

Presentatie interactieve parkplattegrond (vergeet het geluid niet aan te zetten of schakel ondertitels in binnen de player!) (Meer informatie over deze plattegrond? Klik hier)

Presentatie interactieve beursplattegrond met voice over (vergeet het geluid niet aan te zetten!).
(Meer informatie over deze plattegrond? Klik hier)

10 Redenen voor een Interactieve Plattegrond van Wigglepixel

 1. 1

  Omdat we Google Maps plattegronden nu wel gezien hebben

  Alle Google Maps en concurrenten zien er exact hetzelfde uit. Ze zijn al jaren niet meer vernieuwend en alles behalve creatief. Daarnaast loop je al snel tegen veel beperkingen aan en je wilt toch geen compromissen sluiten?

 2. 2

  Je bedrijf verdient een unieke maatwerk plattegrond, precies hoe jij dat wilt

  Je plattegrond wordt volledig op maat ontworpen en geprogrammeerd, precies zoals jij dat wilt. Er zijn virtueel geen technische of creatieve beperkingen. Fantasie is de grens. Maar dat betekent zeker niet dat Wigglepixel steeds opnieuw het wiel uitvindt. Door jarenlange ervaring, specialisatie en dagelijkse kennisuitbreiding en innovatie levert Wigglepixel hoogstaand maatwerk snel.

 3. 3

  Je bezoekers hebben direct een goed overzicht, op iedere schermafmeting

  Interactieve Plattegronden van Wigglepixel worden altijd gebouwd met responsive en adaptive technieken. Dit houdt in dat je plattegrond op uiteenlopende schermafmetingen goed wordt weergegeven. Of bezoekers nu kijken op een smartphone, tablet, desktopcomputer of een groot touchscreenscherm op de beurs of in een park, de plattegrond past zichzelf altijd automatisch aan voor een zo optimaal mogelijke weergave op het scherm.

 4. 4

  De plattegrond wordt voor je gemaakt in 2D, 2.5D of 3D

  Expertises dimensions

  Plattegronden kunnen worden geleverd met 2D of 3D layout/animaties, of een mix van de twee. Iedere variant heeft zo zijn eigen voordelen. Wigglepixel helpt je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw plattegrond.

 5. 5

  Je gebruikers-data komt niet op straat te liggen als jij dat niet wilt

  Privacy is steeds belangrijker. Zeker met de nieuwe AVG wetgeving. Gebruik je een product als Google Maps kun je er vanuit gaan dat de data van je gebruikers in bezit komt van externe partijen. Wigglepixel maakt plattegronden met eigen technieken en is in de basis niet afhankelijk van andere partijen.

 6. 6

  Er zijn koppelingen met andere systemen mogelijk voor het tonen van dynamische gegevens

  Omdat de plattegrond op maat wordt geprogrammeerd kunnen er verbindingen worden gemaakt met externe databronnen. Ook kunnen externe media worden verwerkt in de plattegrond, zoals YouTube video's of sociale media. Wigglepixel kan plattegronden ook voorzien van een Content Management Systeem (CMS), zodat je zelf de plattegrond kunt configureren en aanpassen.

 7. 7

  De plattegrond kan worden geïntegreerd in je website, standalone draaien op een touchscreen, of beide

  Wil je de plattegrond integreren op je website? Of in een losse kiosk voor bezoekers weergeven op een festival, camping of beursvloer? Of misschien zelfs beiden? Wigglepixel kan je interactieve plattegrond snel geschikt maken om zowel via je website online als op een touchscreen van een kiosk zonder internetverbinding te kunnen draaien.

 8. 8

  Vloeiende en intuïtieve interacties en dynamische animaties op de plattegrond

  Een plattegrond van Wigglepixel kan naar wens vloeiend, intuïtief, aantrekkelijk en naadloos zoomen en animeren. Maar hiernaast zijn er ook vele denkbare animaties op de plattegrond mogelijk. Van een eenvoudige route-animatie tot een plattegrond vol met animerende onderdelen in 2D of 3D. Zoals rijdende auto's, animerende pretparkattracties, animerende bezoekers-informatie etc. Doordat dit altijd realtime-animaties zijn kunnen deze zo worden geprogrammeerd dat ze live worden aangepast aan veranderende omstandigheden en data van alle soorten en maten, zoals het weerbericht, verkeersinformatie, sensoren, bezoekersaantallen op de beurs o.i.d..

 9. 9

  De plattegrond kan worden gemeten via analytics en deelbaar zijn via social media

  Je wilt een plattegrond, geïntegreerd op je bedrijfswebsite, delen met de rest van de wereld via Social media en zo verkeer naar je website genereren?

  Integratie met Plausible Analytics (om de privacy van je bezoekers echt te waarborgen!)? Of eventueel Google Analytics (die dat helaas 'iets' minder belangrijk vindt)? Of terugmelding naar welk ook ander trackingsysteem om interacties te kunnen meten en zo te verbeteren?

  Geen probleem!

 10. 10

  De plattegrond wordt technisch volledig geoptimaliseerd voor de beste prestaties

  Een hoge laadsnelheid van je online plattegrond is essentieel. Vooral op mobiele apparaten. Duurt laden lang of draaien animaties traag? Dan is de moderne bezoeker al snel weg. Wie wil graag wachten? Wigglepixel zorgt ervoor dat jouw plattegrond zo optimaal mogelijk presteert en heeft jarenlange ervaring in specialistische optimalisatie-technieken op gebied van interactives en online animaties.

  Wil je weten waarom optimalisatie van interactives cruciaal is? Klik dan hier.

Waarom Wigglepixel?

 • Specialist

  Specialist

  Designers en developers zijn niet altijd even goed op de hoogte van elkaars mogelijkheden. Met als gevolg vaak onnodige compromissen, miscommunicatie en correcties.

  Ik sla deze stappen over.

  Door me als specialist volledig te richten op het interactief grafische gebied kan ik niet alleen het creatieve proces zijn werk laten doen, maar ook al gelijk vanaf de start met je meedenken in technische mogelijkheden.

 • Kwaliteit

  Kwaliteit

  Prijsvechters beloven veel voor weinig. Maar blijken vaak een bron van frustraties door niet werkende techniek en een torenhoge rekening achteraf vanwege onvoorziene omstandigheden.

  Ik vertel je liever gelijk het eerlijke verhaal.

  Dit levert je niet alleen een betere gebruikerservaring en een prettiger samenwerking op. Goed doordachte oplossingen hebben minder tot geen onderhoud nodig. Dit bespaart je organisatie al snel veel geld en zorgt voor meer omzet en tevreden klanten.

 • Klantgericht

  Klantgericht

  Natuurlijk maak ik graag de meest innovatieve en mooiste prijswinnende creaties voor je organisatie. Tegelijkertijd blijf ik me altijd bewust dat je ook andere belangen hebt, zoals deadlines, financiële middelen en prioriteiten.

  Waar mogelijk denk ik met je mee voor het best haalbare resultaat.

  Ik communiceer graag open en duidelijk en zet mij volledig in voor een prettige lange termijn-samenwerking.

Je nieuwe project doorspreken?

Neem contact op om een intakegesprek in te plannen of lees eerst meer over de werkwijze. En wie weet toasten we straks op het succes van jouw project!

Trefwoorden / Voorbeelden

 • interactieve beursplattegrond
 • digital wayfinding
 • interactieve map
 • interactive wayfinding
 • interactive wayfinding signage
 • festival
 • interactieve festival-plattegrond
 • interactive parkplan
 • interactieve kampeerterrein-plattegrond
 • themapark
 • interactieve event map
 • interactieve beurs-plattegrond
 • interactieve museum-plattegrond
 • pretpark
 • interactieve locatie-overzicht
 • interactieve terrein-plattegrond
 • slippy maps
 • interactieve floorplan
 • attractiepark plattegrond
 • interactieve expo plattegrond
 • interactieve attractiepark plattegrond
 • interactief grondplan
 • etc.

Gewerkt voor en samen met