Interactieve Branding, Promotie en Presentaties

Presenteer je merk of product op een creatieve en efficiënte manier die opvalt. Met interactives die bezoekers naar je merk, website of beursstand trekken.

Meer weten over de mogelijkheden of je project bespreken?

Maak direct een afspraak 
Wigglepixel

Wigglepixel - Interactives en Code-Based Animaties

Wigglepixel is specialist in het ontwerpen en programmeren van creatieve en efficiënte maatwerk interactives en code-based animaties voor websites en touchscreens.

Conventionele illustraties, foto's en video's zijn statisch. Als ze eenmaal zijn gemaakt, blijven ze voor altijd hetzelfde. Een interactive is in plaats daarvan dynamisch en kan daarom dynamische, bewegende inhoud bevatten. De gebruikerservaring kan op maat worden gemaakt voor het apparaat en de gebruiker.

Voorbeelden Interactieve Branding, Promotie en Presentaties

Iedere 2D- of 3D-interactive wordt op maat gebouwd. Daarom is het gewoonweg onmogelijk een enkel voorbeeld te geven dat representatief is voor alle mogelijkheden. Onderstaande voorbeelden zijn dus slechts een willekeurige keuze. Wil je meer informatie over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met me op en we bespreken je specifieke vraag of project. Neem ook een kijkje in het portfolio.

Interactieve Branding-Animatie: Zet je geluid aan en klik op de onderdelen

 

Interactieve Logo-Animatie: Veeg de condens van het logo

 

Waarom Wigglepixel?

Specialist

Specialist
Designers en developers zijn niet altijd even goed op de hoogte van elkaars mogelijkheden. Met als gevolg vaak onnodige compromissen, miscommunicatie en correcties. Ik sla deze stappen over. Door me als specialist volledig te richten op interactief grafische gebied kan ik niet alleen het creatieve proces zijn werk laten doen, maar ook al gelijk vanaf de start met je meedenken in technische mogelijkheden.

Specialist

Kwaliteit
Prijsvechters beloven veel voor weinig. Maar blijken vaak een bron van frustraties door niet werkende techniek en een torenhoge rekening achteraf vanwege onvoorziene omstandigheden. Ik vertel je liever gelijk het eerlijke verhaal. Dit levert je niet alleen een betere gebruikerservaring en een prettiger samenwerking op. Goed doordachte oplossingen hebben minder tot geen onderhoud nodig. Dit bespaart je organisatie al snel veel geld en zorgt voor meer omzet en tevreden klanten.

Specialist

Klantgericht
Natuurlijk maak ik graag de meest innovatieve en mooiste prijswinnende creaties voor je organisatie. Tegelijkertijd blijf ik me altijd bewust dat je ook andere belangen hebt, zoals deadlines, financiële middelen en prioriteiten. Waar mogelijk denk ik met je mee voor het best haalbare resultaat. Ik communiceer graag open en duidelijk en zet mij volledig in voor een prettige lange termijn-samenwerking.

 

Heb je vragen of wil je je nieuwe project doorspreken?

Heb je vragen of wil je de mogelijkheden voor jouw project doorspreken? Neem gerust contact met me op om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen.

 

Trefwoorden/Voorbeelden
interactieve beurspresentaties · interactieve digital signage · interactieve narrow casting · interactieve online campagnes · interactieve promotie · interactieve logo-animaties · interactieve productpresentatie · etc.


Tags

  •  Expertises
  •  Interactieve Branding, Promotie, Presentaties

Gewerkt voor en samen met