Interactieve Branding, Promotie en Presentaties

Presenteer je merk of product op een creatieve en efficiënte manier die opvalt. Met interactives die bezoekers naar je merk, website of beursstand trekken.

Meer weten over de mogelijkheden of je project bespreken?

Interactieve Branding, Promotie en Presentaties
Wigglepixel logo

Wigglepixel - Interactives en Code-Based Animaties

Wigglepixel is specialist in het ontwerpen en programmeren van creatieve en efficiënte maatwerk interactives en code-based animaties voor websites en touchscreens.

Conventionele illustraties, foto's en video's zijn statisch. Als ze eenmaal zijn gemaakt, blijven ze voor altijd hetzelfde. Een interactive is in plaats daarvan dynamisch en kan daarom dynamische, bewegende inhoud bevatten. De gebruikerservaring kan op maat worden gemaakt voor het apparaat en de gebruiker.

Voorbeelden Interactieve Branding, Promotie en Presentaties

Iedere 2D- of 3D-interactive wordt op maat gebouwd. Daarom is het gewoonweg onmogelijk een enkel voorbeeld te geven dat representatief is voor alle mogelijkheden. Onderstaande voorbeelden zijn dus slechts een willekeurige keuze. Wil je meer informatie over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met me op en we bespreken je specifieke vraag of project. Neem ook een kijkje in het portfolio.

Interactieve Branding-Animatie

Zet je geluid aan en klik op de onderdelen.

10 Redenen voor Interactieve Branding, Promotie en Presentaties van Wigglepixel

 1. 1

  Omdat studies uitwijzen dat animaties je aandacht automatisch trekken

  Studies wijzen uit dat aandacht van mensen automatisch wordt getrokken bij bewegingen zoals animaties. Hier kun je voor je promotie of presentatie goed gebruik van maken. Met een goed ontworpen interactive of geprogrammeerde animatie trek je niet alleen de aandacht van bezoekers met een indrukwekkende ervaring, de kans dat jouw merk of boodschap bij je bezoekers positief blijft hangen is aanzienlijk groter.

 2. 2

  Met een interactive kun je veel informatie communiceren, ook op een klein scherm

  Interactives van Wigglepixel worden altijd gebouwd met responsive en adaptive technieken. Dit houdt in dat je interactive op uiteenlopende schermafmetingen en apparaten goed draait. Of bezoekers nu kijken op een smartphone, tablet, desktopcomputer of een groot touchscreenscherm op de beurs of naast de receptiedesk, de interactive past zichzelf altijd automatisch aan voor een zo optimaal mogelijke weergave op het scherm. Door een gebruiker zelf te laten bepalen welke informatie hij of zij wil zien is er ook op een kleiner scherm veel meer te communiceren.

 3. 3

  Gebruiksresultaten van een interactive zijn meetbaar

  Je interactive kan worden gekoppeld aan Google Analytics of ander systeem naar keuze om acties (van gebruikers) te meten. Zo weet je precies hoe de interactive wordt gebruikt en hoe de resultaten zijn.

 4. 4

  De online interactive kan worden gedeeld via social media en trekt bezoekers en nieuwe klanten aan

  Breng je interactive direct onder de aandacht via netwerken als LinkedIn, Twitter en Facebook. Een unieke interactive gaat snel de wereld rond met jouw merk en boodschap. En het aantal kijkers van je interactive kan al exponentieel toenemen bij iedere keer dat deze door ontvangers wordt gedeeld. Wie weet gaat je interactive straks wel viral over het internet! Een reclame voor je merk dus van onschatbare waarde.

 5. 5

  Wigglepixel levert Maatwerk, dus bouwt en levert precies wat jij wilt

  Je interactive wordt volledig op maat ontworpen en geprogrammeerd, precies zoals jij dat wilt. Er zijn virtueel geen technische of creatieve beperkingen. Fantasie is de grens. Maar dat betekent zeker niet dat Wigglepixel steeds opnieuw het wiel uitvindt. Door jarenlange ervaring, specialisatie en dagelijkse kennisuitbreiding en innovatie levert Wigglepixel hoogstaand maatwerk snel.

 6. 6

  De interactive wordt voor je gemaakt in 2D, 2.5D of 3D

  Expertises dimensions

  Interactives en code-based animaties worden volledig op maat gemaakt en geleverd met 2D of 3D layout/animaties, of een mix van de twee. Iedere variant heeft zijn eigen voordelen. Wigglepixel helpt je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw branding of presentatie interactive.

 7. 7

  De interactive werkt op alle moderne devices en is technisch volledig geoptimaliseerd

  Een hoge laadsnelheid van je interactive is essentieel. Vooral op mobiele apparaten. Duurt laden lang of draaien animaties traag? Dan is de moderne bezoeker al snel weg. Wie wil graag wachten? Wigglepixel zorgt ervoor dat jouw interactive zo optimaal mogelijk presteert en heeft jarenlange ervaring in specialistische optimalisatie-technieken op gebied van interactives en online animaties.

 8. 8

  De interactives zijn te personaliseren

  Advertenties in bladen, maar ook reclame- en productvideo's, zijn statisch. Eenmaal ontworpen blijven ze hetzelfde. Een interactive is dynamisch en kan dus dynamische content bevatten. De gebruikerservaring kan worden toegespitst op het apparaat, de regio, de gebruiker, het weer... je kunt het zo gek niet bedenken. Als de data ergens beschikbaar is kan het worden gebruikt!

 9. 9

  Er zijn koppelingen met andere systemen mogelijk voor het tonen of beheren van gegevens

  Wil je resultaten van bezoekers digitaal bijhouden in je systeem? Externe data live weergeven in de interactive? Koppelingen maken met social media, Google Analytics of een andere data-bron? Geen probleem.

 10. 10

  De interactive kan worden geïntegreerd in je website, standalone draaien op een touchscreen, of beide

  Wil je de interactive integreren op je website? Of standalone draaien op bijvoorbeeld een touchscreen in je beursstand? Of misschien zelfs beiden? Wigglepixel kan je interactive geschikt maken om zowel via je bedrijfswebsite online als op een losstaande touchscreen met of zonder internetverbinding te kunnen draaien.

Waarom Wigglepixel?

 • Specialist

  Specialist

  Designers en developers zijn niet altijd even goed op de hoogte van elkaars mogelijkheden. Met als gevolg vaak onnodige compromissen, miscommunicatie en correcties.

  Ik sla deze stappen over.

  Door me als specialist volledig te richten op het interactief grafische gebied kan ik niet alleen het creatieve proces zijn werk laten doen, maar ook al gelijk vanaf de start met je meedenken in technische mogelijkheden.

 • Kwaliteit

  Kwaliteit

  Prijsvechters beloven veel voor weinig. Maar blijken vaak een bron van frustraties door niet werkende techniek en een torenhoge rekening achteraf vanwege onvoorziene omstandigheden.

  Ik vertel je liever gelijk het eerlijke verhaal.

  Dit levert je niet alleen een betere gebruikerservaring en een prettiger samenwerking op. Goed doordachte oplossingen hebben minder tot geen onderhoud nodig. Dit bespaart je organisatie al snel veel geld en zorgt voor meer omzet en tevreden klanten.

 • Klantgericht

  Klantgericht

  Natuurlijk maak ik graag de meest innovatieve en mooiste prijswinnende creaties voor je organisatie. Tegelijkertijd blijf ik me altijd bewust dat je ook andere belangen hebt, zoals deadlines, financiële middelen en prioriteiten.

  Waar mogelijk denk ik met je mee voor het best haalbare resultaat.

  Ik communiceer graag open en duidelijk en zet mij volledig in voor een prettige lange termijn-samenwerking.

Vragen? Of je nieuwe project doorspreken?

Neem gerust contact met me op om een adviesgesprek in te plannen.

Trefwoorden / Voorbeelden

 • interactieve beurspresentaties
 • conferentie interactives
 • interactieve digital signage
 • interactieve narrow casting
 • interactieve campagnes online
 • interactieve promotie
 • interactieve logo-animaties
 • interactieve productpresentatie
 • etc.

Je presenteert je merk of product beter met interactives

Gewerkt voor en samen met