Educatieve en Informatieve Interactives

Breng complexe informatie doeltreffend, aantrekkelijk en interactief over. Maak van kennisoverdracht en leren een ervaring die efficiënt en uitdagend is en zorgt voor betere resultaten.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor interactives voor je nieuwe project?

Educatieve en Informatieve Interactives
Wigglepixel logo

Wigglepixel - Interactives en Code-Based Animaties

Wigglepixel is specialist in het ontwerpen en programmeren van creatieve en efficiënte maatwerk interactives en code-based animaties voor websites en touchscreens.

Conventionele illustraties, foto's en video's zijn statisch. Als ze eenmaal zijn gemaakt, blijven ze voor altijd hetzelfde. Een interactive is in plaats daarvan dynamisch en kan daarom dynamische, bewegende inhoud bevatten. De gebruikerservaring kan op maat worden gemaakt voor het apparaat en de gebruiker.

Voorbeelden Educatieve en Informatieve Interactives

Iedere 2D- of 3D-interactive wordt op maat gebouwd. Daarom is het gewoonweg onmogelijk een enkel voorbeeld te geven dat representatief is voor alle mogelijkheden. Onderstaande voorbeelden zijn dus slechts een willekeurige keuze. Wil je meer informatie over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met me op en we bespreken je specifieke vraag of project. Neem ook een kijkje in het portfolio.

Color Space 3D interactive

Klik en sleep om de color space van alle kanten te bekijken. Vergelijk color spaces door te klikken op de navigatie-pijltjes.

Kleurenwiel interactive

Selecteer een kleurmodel met de buttons rgb en cmy. Gebruik de pijltjes om te navigeren tussen primaire, secundaire en tertiaire kleuren van het gekozen kleurmodel. Klik en draai het wiel om vanuit een andere hoek te kijken.

Color Spaces Vergelijking interactive

Klik op de navigatie pijltjes om color spaces te vergelijken.

10 Redenen voor een Educatieve of Informatieve Interactive van Wigglepixel

 1. 1

  Interactives en animaties helpen je informatie sneller in je op te nemen

  Het goed overbrengen van ingewikkelde materie werkt aantoonbaar beter met animaties. Door de gebruiker daarnaast interacties te laten uitvoeren met de interactive worden ook nog eens meerdere zintuigen gelijktijdig gebruikt, waardoor het opnemen van informatie nog meer wordt versterkt. Een goede interactive is dus de ideale leervorm.

 2. 2

  De interactive wordt voor je gemaakt in 2D, 2.5D of 3D

  Expertises dimensions

  Interactives kunnen worden gemaakt in 2D, 3D, of een mix van de twee. Iedere variant heeft zo zijn eigen voordelen. Wigglepixel helpt je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw project.

 3. 3

  Met een interactive kun je ook op een klein scherm veel informatie communiceren

  Interactives van Wigglepixel worden altijd gebouwd met responsive en adaptive technieken. Dit houdt in dat je interactive op uiteenlopende schermafmetingen en apparaten goed draait. Of bezoekers nu kijken op een smartphone, tablet, desktopcomputer of een groot touchscreenscherm op de beurs of in een park, de plattegrond past zichzelf altijd automatisch aan voor een zo optimaal mogelijke weergave op het scherm. Door een gebruiker te laten bepalen welke informatie hij of zij wil zien is er ook op een kleiner scherm veel meer te communiceren.

 4. 4

  Een interactive geeft de gebruiker mogelijkheden om materie letterlijk van alle kanten te kunnen bekijken

  3D interactives zijn letterlijk vanuit meerdere kanten te bekijken. Maar ook met 2D interactives kan materie vanuit verschillende perspectieven worden bekeken. Door de gebruiker mogelijkheden te geven om de staat van de interactive te wijzigen kan deze hij of zij zelf bepalen wat hij of zij wil zien. Erg efficiënt dus.

 5. 5

  Een goede interactive zorgt voor een betere ervaring en terugkerende bezoekers

  Of het nu gaat om een interactive op je e-learning website of op een desk in je museum of digiboard, door je gebruikers een fijne interactieve ervaring te geven komen ze vanzelf terug. Een spelelement kan hier nog eens extra aan bijdragen. Ook kan een online interactive gemakkelijk deelbaar op social media worden gemaakt om bezoekers aan te trekken.

 6. 6

  Er zijn koppelingen met andere systemen mogelijk voor het tonen of beheren van gegevens

  Wil je leer-resultaten van bezoekers digitaal bijhouden in je leersysteem? Externe data live weergeven in de interactive? Koppelingen maken met social media, Google Analytics of een andere data-bron? Geen probleem.

 7. 7

  Interactives van Wigglepixel animeren altijd vloeiend, aantrekkelijk en intuïtief

  Een interactive van Wigglepixel zal altijd vloeiend, intuïtief, aantrekkelijk animeren in 2D of 3D. Nooit animeren om het animeren, maar om de ervaring en inhoud te versterken. Doordat animaties geprogrammeerd zijn kunnen deze zo worden gebouwd dat ze zich live aanpassen aan veranderende omstandigheden en data van alle soorten en maten, zoals eerdere leerresultaten van de gebruiker, fysieke smartphone-sensors o.i.d. Ik vertel je graag meer over de eindeloze mogelijkheden.

 8. 8

  Gebruiksresultaten van een interactive zijn meetbaar

  Je interactive kan worden gekoppeld aan Google Analytics of ander systeem naar keuze om resultaten van gebruikers te meten. Zo weet je precies hoe de interactive wordt gebruikt en hoe de resultaten van gebruikers zijn.

 9. 9

  De interactive werkt op alle moderne devices en is technisch volledig geoptimaliseerd

  Een hoge laadsnelheid van je online interactive is essentieel. Vooral op mobiele apparaten. Duurt laden lang of draaien animaties traag? Dan is de moderne bezoeker al snel weg. Wie wil graag wachten? Wigglepixel zorgt ervoor dat jouw interactive zo optimaal mogelijk presteert en heeft jarenlange ervaring in specialistische optimalisatie-technieken op gebied van interactives en online animaties.

 10. 10

  De interactive kan worden geïntegreerd in je website, standalone draaien op een touchscreen, of beide

  Wil je de interactive integreren op je online e-learning website? Of standalone draaien op een touchscreen in je museum of op een digiboard in de klas? Of misschien zelfs beiden? Wigglepixel kan je interactive snel geschikt maken om zowel via je website online als op een losstaande touchscreen zonder internetverbinding te kunnen draaien.

Waarom Wigglepixel?

 • Specialist

  Specialist

  Designers en developers zijn niet altijd even goed op de hoogte van elkaars mogelijkheden. Met als gevolg vaak onnodige compromissen, miscommunicatie en correcties.

  Ik sla deze stappen over.

  Door me als specialist volledig te richten op het interactief grafische gebied kan ik niet alleen het creatieve proces zijn werk laten doen, maar ook al gelijk vanaf de start met je meedenken in technische mogelijkheden.

 • Kwaliteit

  Kwaliteit

  Prijsvechters beloven veel voor weinig. Maar blijken vaak een bron van frustraties door niet werkende techniek en een torenhoge rekening achteraf vanwege onvoorziene omstandigheden.

  Ik vertel je liever gelijk het eerlijke verhaal.

  Dit levert je niet alleen een betere gebruikerservaring en een prettiger samenwerking op. Goed doordachte oplossingen hebben minder tot geen onderhoud nodig. Dit bespaart je organisatie al snel veel geld en zorgt voor meer omzet en tevreden klanten.

 • Klantgericht

  Klantgericht

  Natuurlijk maak ik graag de meest innovatieve en mooiste prijswinnende creaties voor je organisatie. Tegelijkertijd blijf ik me altijd bewust dat je ook andere belangen hebt, zoals deadlines, financiële middelen en prioriteiten.

  Waar mogelijk denk ik met je mee voor het best haalbare resultaat.

  Ik communiceer graag open en duidelijk en zet mij volledig in voor een prettige lange termijn-samenwerking.

Vragen? Of je nieuwe project doorspreken?

Neem gerust contact met me op om een adviesgesprek in te plannen.

Trefwoorden / Voorbeelden

 • e-learning interactives
 • interactieve animaties
 • museum interactives
 • interactieve illustraties
 • interactieve product-visualisatie
 • interactieve audio-visualisaties
 • interactieve infographics
 • interactieve uitleganimaties
 • interactieve explanimations
 • interactieve animaties voor kinderen
 • interactieve visualisaties
 • interactieve educatieve animaties
 • interactieve story telling animaties
 • digiboard interactives
 • etc.

Breng informatie efficiënter over met Interactives

Gewerkt voor en samen met