Interactieve Plattegronden

Interactieve Plattegronden

Met een interactieve plattegrond bied je je bezoekers snel en efficiënt een helder overzicht op een doeltreffende manier. Of dit nu bijvoorbeeld gebruikt wordt op een touchscreen in je attractiepark, of op je bedrijfswebsite.

Aantrekkelijk

Een interactieve plattegrond is veel aanlokkelijker voor bezoekers en het stelt gebruikers in staat zelfstandig snel en doeltreffend de gewenste informatie te vinden, in tegenstelling tot alleen tekst, een afbeelding of een video.

Vele technische mogelijkheden

Maar ik ga graag een stap verder en voeg mooie animaties en speciale interactiemogelijkheden aan het overzicht toe, waardoor het geheel nog interessanter, verleidelijker en toegankelijker wordt.

Meer informatie?

Ik maak interactieve plattegronden volledig op maat in 2D of 3D. Daardoor is veel mogelijk op technisch en grafisch vlak. Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact met me op. Of bekijk mijn werk in het portfolio. In het portfolio kun je ook filteren op interactieve plattegronden.

Voorbeelden
Interactieve Festival-Plattegronden · Interactieve Attractiepark-Plattegronden · Interactieve Kampeerterrein-Plattegronden · Interactieve Evenement-Plattegronden · Interactieve Beurs-Plattegronden · Interactieve Museum-Plattegronden · Interactieve Locatie-Overzichten · Interactieve Terrein-Plattegronden · Interactieve Vestigingen-Kaarten · etc.

 


Andere Wigglepixel diensten


Tags

  •  Diensten
  •  Interactieve Plattegronden
Imponeer en Vertel het met Interactives en Animaties!

      Gewerkt voor en samen met