Banners en Campagnes

Banners & Campagnes

Online reclame-uitingen. Onder velen helaas berucht, vanwege de vaak weinig aantrekkelijke en creatief arme layout. Een gemiste kans, want een aantrekkelijke, goed doordachte en creatieve promotie interactive, animatie, spel of banner steekt met gemak uit boven de rest. En brengt je boodschap veel beter over.

Mobiel en touch

Veel bureaus leveren banners nog steeds in Flash. Flash is een verouderde techniek die door steeds meer browsers wordt verbannen. Vooral op mobiele apparaten, zoals iPads en iPhones, maar ook steeds meer browsers, Facebook en Google. Flash is ook berucht vanwege beveiligingsproblemen.

Ter compensatie van het gebrek aan ondersteuning, leveren deze bedrijven vaak een stilstaande afbeelding als alternatief voor browsers die Flash niet ondersteunen. Met als resultaat dat de meeste websitebezoekers nooit gebruik kunnen maken van de interacties of zelfs maar de animatie kunnen bekijken. Omdat Flash simpelweg niet wordt ondersteund op hun apparaat.

De nieuwste technieken

Ik bouw banners met de nieuwste technieken die wel door alle huidige gangbare browsers worden ondersteund. Hierdoor zijn je banners in volle glorie te bewonderen op mobielen, tablets en desktopcomputers.

Meer informatie?

Banners en online campagnes maak ik volledig op maat in 2D of 3D. Dit is wel afhankelijk van de technische mogelijkheden van o.a. het advertentienetwerk. Er is veel mogelijk op technisch en grafisch vlak. Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact met me op. Of bekijk mijn werk in het portfolio. Je kunt het portfolio ook filteren op 'banners & campagnes'.

Voorbeelden
Banners · Interactieve Digital Signage · Leaderboards · Floor Ads · Interactieve Narrow Casting · Skybox Ads · Interactieve Online Campagnes · etc.

 


Andere Wigglepixel diensten


Tags

  •  Diensten
  •  Banners & Campagnes
Imponeer en Vertel het met Interactives en Animaties!

      Gewerkt voor en samen met