Wigglepixel diensten

Interactieve Graphics in HTML5 en WebGL

Wigglepixel ontwerpt, ontwikkelt en programmeert interactives en code-based animaties voor websites en touchscreens. Zoals interactieve plattegronden, online campagnes, banners, interactieve kerstkaarten, kinderapplicaties en spellen. Deze draaien binnen websites op desktop computers, mobielen en tablets. Maar zijn ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld touchscreen-zuilen op evenementen, beurzen, uitgaansgelegenheden, attractieparken, musea of bij de receptie binnen je eigen organisatie.

Mijn specialiteit is vooral het maken van interactieve ludieke graphics met mooie animaties in 2D of 3D. Of het nu gaat om een plattegrond voor een festival, een promotiecampagne voor je merk of een educatief spel voor kinderen. In combinatie met de nieuwste stabiele technieken en optimalisaties ga ik voor de beste gebruikerservaring om je doelen te bereiken.

Ik ontwerp graag de layout voor je, met of zonder illustraties, maar deze kun je ook zelf aanleveren. Ik verzorg de animaties en de achterliggende programmacode/websoftware. Omdat ik dit volledig op maat doe naar je wensen, kan daarbij gebruik gemaakt worden van dynamische data en communicatie met externe webservices, social media of andere databronnen. Zo kunnen bijvoorbeeld teksten, afbeeldingen of andere data uit je eigen CMS systeem worden gebruikt.
Dit is wel afhankelijk van de mogelijkheden van de externe data-leverancier of je CMS. Ik denk hierbij graag met je mee.

Om de interactieve graphics op verschillende apparaten en schermresoluties goed te laten draaien werk ik met responsive en adaptive technieken. Dit houdt in dat de animatie zich aanpast aan het scherm en apparaat van de gebruiker.

De toepassingen en mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom deel ik dit hieronder op in vier groepen. Klik op een groep voor meer specifieke informatie. Maar er zijn natuurlijk ook overlappen en andere constructies denkbaar. Heb je een vraag over de mogelijkheden, neem gerust contact met me op.

Wigglepixel diensten


Tags

  •  Diensten
Imponeer en Vertel het met Interactives en Animaties!

Gewerkt voor en samen met