Geschiedenis Interactieve Computergraphics - Deel 3

Gepost op  door Maarten de Haas

Deel drie van een reis door de tijd met focus op de ontwikkeling voor en tijdens het ontstaan van computers, digitale graphics, animaties, grafische interfaces, graphicssoftware, interactiviteit, 3D, een snufje van de eerste games, het ontstaan van het internet en een vleugje virtual reality.

Lees meer

Geschiedenis Interactieve Computergraphics - Deel 2

Gepost op  door Maarten de Haas

Deel twee van een reis door de tijd met focus op de ontwikkeling voor en tijdens het ontstaan van computers, digitale graphics, animaties, grafische interfaces, graphicssoftware, interactiviteit, 3D, een snufje van de eerste games, het ontstaan van het internet en een vleugje virtual reality.

Lees meer

Geschiedenis Interactieve Computergraphics - Deel 1

Gepost op  door Maarten de Haas

Deel één van een reis door de tijd met focus op de ontwikkeling voor en tijdens het ontstaan van computers, digitale graphics, animaties, grafische interfaces, graphicssoftware, interactiviteit, 3D, een snufje van de eerste games, het ontstaan van het internet en een vleugje virtual reality.

Lees meer

10 redenen om dit jaar een Interactieve Kerstkaart te sturen

Gepost op  door Maarten de Haas

Bedrijven staan ieder jaar rond kerst voor lastige keuzes. Lees de 10 belangrijkste redenen voor jouw bedrijf om dit jaar een interactieve kerstkaart te sturen.

Lees meer
Imponeer en Vertel het met Interactives en Animaties

Gewerkt voor en samen met