10 Redenen voor een Interactieve Plattegrond van Wigglepixel

For website and touchscreen

10 redenen voor een Interactieve Plattegrond van Wigglepixel

Wigglepixel is specialist in het ontwerpen en programmeren van creatieve en efficiënte maatwerk interactives en code-based animaties voor websites en touchscreens.

Conventionele plattegronden zijn statisch. Als ze eenmaal zijn gemaakt, blijven ze voor altijd hetzelfde. Een interactieve plattegrond is in plaats daarvan dynamisch en kan daarom dynamische, bewegende inhoud bevatten. De gebruikerservaring kan op maat worden gemaakt voor het apparaat en scherm van de gebruiker en ook gemakkelijk worden aangepast.

In dit blog vertel ik je meer over de voordelen van interactieve plattegronden.

We have seen google maps

1. Omdat we Google Maps nu wel gezien hebben

Alle Google Maps en concurrenten zien er exact hetzelfde uit. Ze zijn al jaren niet meer vernieuwend en alles behalve creatief. Daarnaast loop je al snel tegen veel beperkingen aan en je wilt toch geen compromissen sluiten?

Unique interactive map

2. Je bedrijf verdient een unieke plattegrond

Je plattegrond wordt volledig op maat ontworpen en geprogrammeerd, precies zoals jij dat wilt. Er zijn virtueel geen technische of creatieve beperkingen. Fantasie is de grens. Maar dat betekent zeker niet dat Wigglepixel steeds opnieuw het wiel uitvindt. Door jarenlange ervaring, specialisatie, dagelijkse kennisuitbreiding en innovatie levert Wigglepixel hoogstaand maatwerk snel.

Responsive for all screen resolutions

3. Een goed overzicht op iedere schermafmeting

Interactieve Plattegronden van Wigglepixel worden altijd gebouwd met responsive en adaptive technieken. Dit houdt in dat je plattegrond op uiteenlopende schermafmetingen goed wordt weergegeven.

Of bezoekers nu kijken op een smartphone, tablet, desktopcomputer of een groot touchscreenscherm op de beurs of in een park, de plattegrond past zichzelf altijd automatisch aan voor een zo optimaal mogelijke weergave op het scherm.

Made in 2d 25d or 3d

4. De plattegrond wordt voor je gemaakt in 2D, 2.5D of 3D

Plattegronden kunnen worden geleverd met 2D of 3D layout/animaties, of een mix van de twee. Iedere variant heeft zo zijn eigen voordelen. Wigglepixel helpt je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw plattegrond.

Data on street

5. Gebruikers-data komt niet op straat te liggen als jij dat niet wilt

Privacy is steeds belangrijker. Zeker met de nieuwe AVG wetgeving. Gebruik je een product als Google Maps kun je er vanuit gaan dat de data van je gebruikers in bezit komt van externe partijen. Wigglepixel maakt plattegronden met eigen technieken en is in de basis niet afhankelijk van andere partijen.

Connections with other systems

6. Er zijn koppelingen met andere systemen mogelijk

Omdat de plattegrond op maat wordt geprogrammeerd kunnen er verbindingen worden gemaakt met externe databronnen. Ook kunnen externe media worden verwerkt in de plattegrond, zoals YouTube video's of sociale media.

Wigglepixel kan plattegronden ook voorzien van een Content Management Systeem (CMS), zodat je zelf de plattegrond kunt configureren en aanpassen.

For website and touchscreen

7. De plattegrond kan worden geïntegreerd in je website, standalone draaien op een touchscreen, of beide

Wil je de plattegrond integreren op je website? Of in een losse kiosk voor bezoekers aanbieden op een festival, camping of beursvloer? Of misschien zelfs beiden?

Wigglepixel kan je interactieve plattegrond snel geschikt maken om zowel via je website online als op een touchscreen van een kiosk met of zonder internetverbinding te kunnen draaien.

Interactive map animations

8. Vloeiende en intuïtieve dynamische interacties en animaties

Een plattegrond van Wigglepixel kan naar wens vloeiend, intuïtief, aantrekkelijk en naadloos zoomen en animeren. Maar hiernaast zijn er ook vele denkbare animaties op de plattegrond mogelijk.

Van een eenvoudige route-animatie tot een plattegrond vol met animerende onderdelen in 2D of 3D. Zoals rijdende auto's, animerende pretparkattracties, animerende bezoekers-informatie etc.

Doordat dit altijd realtime-animaties zijn kunnen deze zo worden geprogrammeerd dat ze live worden aangepast aan veranderende omstandigheden en data van alle soorten en maten, zoals het weerbericht, verkeersinformatie, sensoren, bezoekersaantallen op de beurs o.i.d..

Measure with analytics

9. De plattegrond kan worden gemeten via analytics en deelbaar zijn via social media

Je wilt een plattegrond, geïntegreerd op je bedrijfswebsite, delen met de rest van de wereld via Social media en zo verkeer naar je website genereren? Integratie met Google Analytics of terugmelding naar welk ook ander trackingsysteem om bezoekerdata te meten?

Geen probleem.

Fully optimized

10. Technisch volledig geoptimaliseerd voor de beste prestaties

Een hoge laadsnelheid van je online plattegrond is essentieel. Vooral op mobiele apparaten.

Duurt laden lang of draaien animaties traag? Dan is de moderne bezoeker al snel weg. Wie wil er nu graag wachten?

Wigglepixel zorgt ervoor dat jouw plattegrond zo optimaal mogelijk presteert en heeft jarenlange ervaring in specialistische optimalisatie-technieken op gebied van interactives en online animaties.

Maarten de Haas

Senior Front-end Developer / Interactive Motion Designer Wigglepixel
Maarten de Haas

Met meer dan 16 jaar ervaring ben ik als Senior Front-end Developer / Interactive Motion Designer fulltime hartstochtelijk toegewijd aan het ontwerpen en ontwikkelen van interactives en code-based animaties voor bedrijven.

Voorheen ben ik ruim 13 jaar grafisch, fulltime verantwoordelijk geweest voor live graphics en software development van veel bekende televisieproducties in binnen- en buitenland.

Ik ken de grafische en technische mogelijkheden in 2D en 3D. Maar ook de bijzonderheden van verschillende browsers en optimalisaties voor de best mogelijke online prestaties.

Ik zorg ervoor dat jouw project zowel grafisch als technisch het beste resultaat oplevert, zodat jij je daarover geen zorgen hoeft te maken.

Heb je vragen of wil je meer informatie over producten en diensten van Wigglepixel, kijk dan op de expertises pagina of neem contact met me op. En wie weet toasten we straks op het succes van jouw project!

Je bezoekers verdienen een goede Interactieve Plattegrond

Gewerkt voor en samen met