De Geschiedenis van Interactieve Computergraphics - Deel 4

Gepost op  door Maarten de Haas

Deel vier van een reis door de tijd met focus op de ontwikkeling voor en tijdens het ontstaan van computers, digitale graphics, animaties, grafische interfaces, graphicssoftware, interactiviteit, 3D, een snufje van de eerste games, het ontstaan van het internet en een vleugje virtual reality.

Lees meer

De Geschiedenis van Interactieve Computergraphics - Deel 3

Gepost op  door Maarten de Haas

Deel drie van een reis door de tijd met focus op de ontwikkeling voor en tijdens het ontstaan van computers, digitale graphics, animaties, grafische interfaces, graphicssoftware, interactiviteit, 3D, een snufje van de eerste games, het ontstaan van het internet en een vleugje virtual reality.

Lees meer

De Geschiedenis van Interactieve Computergraphics - Deel 2

Gepost op  door Maarten de Haas

Deel twee van een reis door de tijd met focus op de ontwikkeling voor en tijdens het ontstaan van computers, digitale graphics, animaties, grafische interfaces, graphicssoftware, interactiviteit, 3D, een snufje van de eerste games, het ontstaan van het internet en een vleugje virtual reality.

Lees meer

De Geschiedenis van Interactieve Computergraphics - Deel 1

Gepost op  door Maarten de Haas

Deel één van een reis door de tijd met focus op de ontwikkeling voor en tijdens het ontstaan van computers, digitale graphics, animaties, grafische interfaces, graphicssoftware, interactiviteit, 3D, een snufje van de eerste games, het ontstaan van het internet en een vleugje virtual reality.

Lees meer

10 redenen om dit jaar een Interactieve Kerstkaart te sturen

Gepost op  door Maarten de Haas

Bedrijven staan ieder jaar rond kerst voor lastige keuzes. Lees de 10 belangrijkste redenen voor jouw bedrijf om dit jaar een interactieve kerstkaart te sturen.

Lees meer

Wat zijn Color Spaces, Color Profiles en Gamma-Correctie?

Gepost op  door Maarten de Haas

Wat zijn color spaces en color profiles? En hoe zit het met gamma-correctie en color depth? Na het lezen van dit tweede deel van twee color management blogs ben je een echte held op het gebied van color spaces, color profiles en gamma-correctie!

Lees meer

Wat zijn Color Models?

Gepost op  door Maarten de Haas

Wat zijn color models? En welke heb je nodig voor je grafische werk? Na het lezen van dit eerste deel van twee color managment blogs ben je een pro op het gebied van color models!

Lees meer

Wat is het verschil tussen Raster en Vector Graphics?

Gepost op  door Maarten de Haas

De laatste tijd krijg ik veel vragen over raster- en vector-graphics. Daarom heb ik besloten een beknopte uitleg te schrijven over de belangrijkste kenmerken van beide formaten. Inclusief interactieve animatie's om je het belangrijkste verschil zelf te laten ervaren.

Lees meer
Imponeer en Vertel het met Interactives en Animaties

Gewerkt voor en samen met